Woonhuis “De Leestuin” in Almere Oosterwold

Een eenvoudige woning. Niet te groot en gebouwd met ecologische bouwmaterialen. Efficient maar wel ruim en vooral licht… veel licht en ruimtelijk. Dit waren een aantal kernwoorden waarmee wij gestart zijn bij het ontwerpen van deze bijzondere ecologische woning. 

Het resultaat is een zeer compacte, lichte en ruim aanvoelende woning die binnen en buiten met elkaar laat overvloeien. Er zijn geen gangen binnen dit ontwerp en ruimtes vloeien op een natuurlijke manier in elkaar over. 

Project Details

Categorie:
Vrijstaand woonhuis
Houtskeletbouw met stro-isolatie

Jaar:
2019 – 2020

Oppervlakte:
116 m2 / 471 m3

Locatie:
Oosterwold

Terwijl we aan het werk zijn zien we tussendoor allerlei dingen voorbij komen waar we blij van worden. Wij verheugen ons op een fijne toekomst in De Leestuin.

Dorothee Postel