Versterking voor ons team!

ORIO architecten heeft de onderstaand(e) vacature(s) open staan.
Voel je je aangesproken tot onze manier van werken en denk je dat je een echte versterking bent van ons team, dan nodigen we je uit om een brief met foto en c.v. te sturen naar:
Michel Post – Email: info@orioarchitecten.nl

VACATURES ORIO

Bouwkundig tekenaar

 

32 – 40 uur per week

 

Doordat er in toenemende mate een beroep op onze kwaliteiten wordt gedaan, hebben we behoefte aan versterking in de vorm van een bouwkundig tekenaar (geen architect).

Ben jij op zoek naar een werkplek waar ecologisch en duurzaam bouwen een vanzelfsprekendheid is en wil je graag bijdragen aan een betere, schonere, maar vooral mooiere wereld, dan is deze oproep voor jou.

ORIO architecten ontwerpt al jarenlang met veel aandacht en respect voor particulieren en groepen particulieren. Ons motto “Innoveren doe je samen !” geldt ook voor onze onderlinge samenwerking. Naast kunde en enthousiasme, zijn sociale kwaliteiten belangrijk. Vanwege onze interactieve manier van werken is beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk.

Voel je je aangesproken tot onze manier van werken en denk je dat je een echte versterking bent van ons team, dan nodigen we je uit om een brief met foto en c.v. te sturen naar email: info@orioarchitecten.nl, t.a.v. Michel Post.

Geef vooral aan waarom je specifiek bij ons wilt komen werken.

 

Pin It on Pinterest