ORIO ARCHITECTEN DOWNLOADS

ORIO ARCHITECTEN DOWNLOADS

Vrij Leven in Almere Oosterwold

Almere Oosterwold geeft je de mogelijkheid om vrij te bouwen, waardoor dromen werkelijkheid kunnen worden. Deze brochure is speciaal gemaakt voor onze Oosterwold projecten en laat goed zien hoe, en met welke principes, wij samen met onze opdrachtgevers dromen waar maken.

DOWNLOAD DE PDF - VRIJ LEVEN IN ALMERE

2 + 12 =

Introductie ORIO architecten

Veel mensen vragen zich af hoe het proces met een architect nu precies verloopt. Wat kan je verwachten van een architect of wat kan je verwachten van het bouwproces. In deze brochure leggen we uit hoe persoonlijk onze manier van werken is en krijgt u inzicht in hoe wij met een project omgaan.

DOWNLOAD DE PDF - INTRODUCTIE

4 + 1 =

Omschrijving werkzaamheden

Deze brochure wordt meegestuurd met een offerte en laat de verschillende fasen van het ontwerp- en bouwproces zien. Hierin wordt het gehele proces per fase in detail uitgelegd, inclusief de tekeningen en documenten die men van ORIO architecten kan verwachten.

DOWNLOAD DE PDF - OMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN

13 + 15 =

EXCLUSIEVE ECOLOGISCHE VILLA'S

ORIO architecten is een  architectenbureau dat is gespecialiseerd in het creeren van ecologische en energiebewuste ontwerpen. Het boekje ‘Exclusieve Ecologische Villa’s biedt een glimp van het vakmanschap van ORIO architecten, waarbij enkele voorbeelden van hun werk worden gepresenteerd.

DOWNLOAD DE PDF - EXCLUSIEVE ECOLOGISCHE VILLA'S

7 + 5 =

Pin It on Pinterest