CATEGORIE  FLOWER – VRIJSTAANDE VILLA
JAAR  2016 – 2019
OPPERVLAKTE  181 m2 / 700 m3
LOCATIE  ALMERE OOSTERWOLD

JAAP EN JOANNE

ALMERE OOSTERWOLD

‘We willen een huis waarbij we niet de zwaarte van het alledaagse leven voelen. Een plek waar we ons licht voelen en 1 met het universum. Het huis moet ruim en licht zijn met een diepe verbinding met de tuin.’

Met deze droom begon onze zoektocht naar een ideale woning voor Jaap en Joanne. De oplossing hebben wij gevonden in de “Flower of Life” waarbij de woning en de tuin een integraal geheel vormen.

Kwaliteit van wonen is een beleving!

Jaap en joanne

‘Schoonheid met veel licht en ruimte!

BELEVING

Kwaliteit van wonen is een beleving. Die beleving wordt gevormd door ruimtelijkheid en ruimtegebruik, ervaren ‘schoonheid’ (esthetiek), relatie binnen-buiten, gebruikskwaliteit en binnenklimaat. Een woning moet passen: bij bewoners in hun levensfase, in de omgeving en bij de beschikbare financiële middelen. Nu… en in de toekomst.

OVER JAAP

Jaap Vermuë is initiatiefnemer en teamlid van het Jongerenproject Live-to-Be. Ook alle teamleden geven binnen Live-to-Be hun bijdrage vrijwillig. Jaap is zelfstandig trainer, coach en energetisch therapeut. Hij ondersteunt samenwerking tussen de ‘oude’ en ‘nieuwe’ generatie en begeleidt individuen en organisaties in transities. Zijn uitgangspunt is dat échte verandering alleen plaatsvindt als er ook een verhoging van bewustzijn aan ten grondslag ligt. Hier komt zijn passie vandaan om de nieuwe generatie de ruimte te geven. Want zij hebben vaak een hoger bewustzijn en kunnen het verschil maken in de wereld.

OVER JOANNA

Joanne van Wijgerden heeft een rijk ervaringsveld als facilitator in workshops en opleidingen,als energetisch therapeut, jongerencoach, alchemist, klankhealer, energetische doula, moeder, partner en multidimensional being. Zij heeft o.a. de Healing Arts Liquid Light Frequencies ontwikkeld en op de markt gebracht. Haar missie is om te leven vanuit liefde, met bewustzijn en erkenning van onze multidimensionaliteit, om dit nieuwe bewustzijn te gronden in het lichaam en integratie van spiritualiteit en seksualiteit ofwel levensenergie.

Zie voor meer informatie haar website

PROJECT DETAILS

  • 60 % Betrokkenheid bij het hele project
  • 100 % Geometrische uitgangspunten
  • 90 % biobased bouwmaterialen
  • 85 % zelfvoorzienend
  • 35 % zelfbouw
  • 35 % minder bouwafval
  • 75 % C02 reductie

JAAP EN JOANNE VERTELLEN

‘Dit is echt het huis geworden waar we van dromen, met schoonheid en veel licht en ruimte. Waar binnen zo overloopt naar buiten. Fijn hoe Michel de heilige geometrie in ieder detail heeft verwerkt en steeds aanvoelde wat wij allemaal nog meer bedoelden.

MEER FLOWER EXCLUSIEVE ECO HUIZEN

THE SEAFLOWER

Nog te bepalen

PERRY EN MARJA

Almere Oosterwold

KASTEEL TOMTE

Almere Oosterwold

KIES EEN CATEGORIE – EXCLUSIEVE ECO HUIZEN

EARTH

BARN

LIVING

FLOWER

MEER PROJECTEN

Cpo projecten

eco utiliteit

catalogus

Natuurlijk voor u!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen uw droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest