CATEGORIE  ECO UTILITEIT VERZAMELGEBOUW
JAAR  2016 – 2021
OPPERVLAKTE   282 m2 /1183 m3
LOCATIE  ALMERE OOSTERWOLD

LIVE TO BE

ALMERE OOSTERWOLD

Vanaf juli vorig jaar bouwen wij aan het Lichtschip. Dit grote ecologische gebouw wordt het hart van het Live to Be Jongerenproject.

Live to be is een plek waar leven vanuit je hart en het inzetten van jouw unieke talenten centraal staat. Veel jongeren die bij ons verblijven zijn hoog sensitief en voelen zich niet thuis in de structuren van de maatschappij. Dit veroorzaakt vaak verwarring, zinloosheid en vertwijfeling. Live to be biedt een veilige bedding in de zoektocht naar waar je gelukkig van wordt, ook al voelt dit nieuw en anders dan wat om je heen gedaan wordt.

Co-creëren met het Universum’

HELP JE MEE met de laatste loodjes?

We willen ontzettend graag hulp van een groep mensen die herkennen wat wij aan het doen zijn met deze jongeren. En die bereid zijn daar een donatie aan te geven. Dat wordt super gewaardeerd en is super welkom!

Jaap verteld

Ik heb enorm genoten van de stroom vrijwilligers tijdens de bouw. In totaal hebben bijna 40 vrijwilligers uit 17 verschillende landen meegeholpen. Van Chili, Argentinië en Brazilië, tot USA, Canada en Mexico, maar ook Zuid Africa, Israel, Australië en veel landen in Europa. Ik voelde mijzelf op een mini wereldreis door alle ontmoetingen van jonge mensen die zichzelf en de wereld aan het ontdekken zijn.

positieve flow met elkaar

Ik begreep steeds beter dat het niet om de bijdrage van de individuele vrijwilligers gaat, maar om de positieve flow die we met elkaar als collectief creëren. Ook is belangrijk wat de vrijwilligers  meenemen naar hun leven. Soms hebben zij meer helderheid over wat zij willen in hun leven. Soms een verdiept inzicht in spiritualiteit of veel meer verbinding met hun gevoel. Ook geeft het hen vaak nieuwe eetgewoonten, inzicht in hoe voedzaam leven en eten dicht bij de natuur is.

als aanstuurder

Ik voel mij als aanstuurder  vaak een choreograaf van een dansgezelschap, ondersteund door een ‘live’ orkest. We dansen samen en als choreograaf heb ik het voorrecht om de leiding te nemen. Op het eerste oog lijkt het misschien dat ik bepaal wat er gebeurt, maar ik ervaar mijzelf veel vaker als waarnemer van de signalen en bewegingen. Daarin wordt  langzaam duidelijk wat blijkbaar de bedoeling is. Het is een kunst om dat te volgen en niet mijn hoofd ertussen te laten komen.

MEER ECO UTILITEIT PROJECTEN

VILLA KAKELBONT

Zevenkamp Rotterdam

KLEINE WIEL

Lent

DOORS LOGIES EN ONTBIJT

Lelystad

MEER PROJECTEN

EXCLUSIEVE ECO HUIZEN

Cpo projecten

catalogus

Natuurlijk voor u!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest