eco utiliteit

Iedere opgave kent een unieke oplossing en dat geldt ook voor publieke gebouwen, ook wel commerciële en openbare gebouwen genoemd. Denk hierbij aan scholen, hotels, restaurants en zorgwoningen, … maar ook aan gebouwen die iets doen met de natuur… een bijeenkomst gebouw voor natuurmonumenten, een vogelobservatorium of een gebouw voor natuurbegraafplaatsen.

Daar waar gevraagd wordt om een oplossing waarbij een natuurlijke balans gezocht wordt tussen mens en natuur, staan wij in onze kracht.

ECO UTILITEIT

 

VILLA KAKELBONT - ROTTERDAM

In de wijk Rotterdam Zevenkamp ligt een grote speeltuin “Taka Tukaland” welke onlangs een nieuwe herinrichting gekregen heeft.

Naast de nieuwe Villa Kakelbont hebben kinderen van verschillende BSO’s en van het Logeerhuis Zevenkamp meegewerkt aan een participatieproject van De Wolkenrijders. Samen hebben zij bepaald hoe de nieuwe speeltuin eruit gaat zien. Ook heeft het bewonersinitiatief Wollenfoppengroen&Co gekeken naar het bomenplan zodat de speeltuin in alle jaargetijden een aantrekkelijke plek is 

KLEINE WIEL - LENT

Wie het afgelopen jaar in het Nijmeegse Lent aan de bouwplaats op de Laauwikstraat voorbij kwam, was getuige van een ongewoon tafereel.

Toekomstige huurders, vrijwilligers en professionele bouwvakkers werkten er zij aan zij aan de totstandkoming van een opmerkelijk nieuwbouwproject, met sociale huurwoningen opgetrokken uit stro, leem en hout. Op 1 mei 2015 is het complex officieel in gebruik genomen. De toekomstige bewoners hebben zelf het houtskelet met stro opgevuld en de muren afgewerkt met leemstuc. Zij werden hierbij ondersteund

DOORS - LOGIES EN ONTBIJT - LELYSTAD

Helemaal tot rust komen in een prachtige omgeving, genieten van elkaars gezelschap. Heerlijk wandelen, fietsen of juist helemaal niets en lekker cocoonen in je eigen romantische, knusse verblijf. Wij nodigen u van harte uit om de rustieke sfeer te proeven en onze gastvrijheid te beleven.

Doors Logies is gebouwd in Amerikaanse stijl met massief grenenhout. Aan een rustige landweg, even buiten Lelystad, vindt u in het biologische landbouwgebied, deze unieke locatie ...

PERMACULTUUR PAVILJOEN - DEN HAAG

In het Zuiderpark in Den Haag staat het enige gebouw in Nederland dat een bouwvergunning heeft gekregen voor een dragende constructie van strobalen.

Ook is toegestaan dat we hier werken met een “reciprocal roof” constructie, een manier van construeren die in Findhorn is ontstaan 

LIVE TO BE - OOSTERWOLD

Vanaf juli vorig jaar bouwen wij aan het Lichtschip. Dit grote ecologische gebouw wordt het hart van het Live to Be Jongerenproject.

Live to be is een plek waar leven vanuit je hart en het inzetten van jouw unieke talenten centraal staat. Veel jongeren die bij ons verblijven zijn hoog sensitief en voelen zich niet thuis in de structuren van de maatschappij. Dit veroorzaakt vaak verwarring, zinloosheid en vertwijfeling. Live to be biedt een veilige  …

 

MEER PROJECTEN

EXCLUSIEVE ECO HUIZEN

Cpo projecten

catalogus ontwerpen

Natuurlijk voor u!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen uw droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest