Geraamte ecologische en energetische “Flower of Life” woning ‘Cathaya’ van ORIO architecten staat

BLOG VAN MICHEL POST

RENKUM – Tijdens de bouw van een woning heb je een aantal “WOW”- momenten. 1 daarvan is als het gehele geraamte van de woning zichtbaar wordt.
Nu de dakgordingen op hun plek liggen en je goed de overstekken ziet, begint de ‘echte’ dynamiek van deze woning zichtbaar te worden.
Met grote preciessie worden de verschillende ‘lijnen’ uitgezet, waarbij je het plezier en het vakmanschap van Thijmen Geul van TRG Bouw zichtbaar voelbaar is.
Het gaat stap voor stap, maar wat wordt het mooi !!!

 

 

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Ecologische villa ‘Zonnegroet’ in volle bloei

Ecologische villa ‘Zonnegroet’ in volle bloei

Een bezoek aan een woning na oplevering leert je als architect erg veel. Niet alleen staat dan de tuin in volle bloei… je hoort ook de ervaringen van de bewoners over de keuzes die we in het ontwerp proces gezamenlijk gemaakt hebben, waardoor je de volgende keer andere… of juist dezelfde… keuzes kunt maken. 

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!