BNA Academie Biobased bouwen – Het project IEWAN uitgelegd door ecologische architect Michel Post

BLOG VAN MICHEL POST

De BNA Academie organiseert al geruime tijd webinars over Biobased bouwen en ik ben blij dat ik vandaag een bijdrage heb mogen leveren.

Atto Harsta van Aldus Bouwinnovatie belde me op met de vraag of ik iets wilde vertellen over IEWAN, het sociale huur appartementen gebouw van stro in Lent en over onze geometrische en biobased woning ‘Cathaya’ in Renkum. De tijd die ik had voor de presentatie was vrij kort, waardoor ik me moest beperken tot het project IEWAN, maar wat was het leuk om dit project toe te kunnen lichten aan mensen die echt interesse hebben om op een duurzame wijze te gaan ontwerpen.

Zeker na de uitzending van Tegenlicht, afgelopen zondag, dat ging over ‘Wonen buiten de box‘ was dit item uiters actueel. De mensen van IEWAN hebben al bewezen dat het ook echt anders kan.

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Iets klopt er niet… maar wat?

Iets klopt er niet… maar wat?

Ken je dat gevoel? Je hebt een woning of een gebouw laten ontwerpen en ergens klopt er iets niet. Je kan je vinger er...

Ecologische villa ‘Zonnegroet’ in volle bloei

Ecologische villa ‘Zonnegroet’ in volle bloei

Een bezoek aan een woning na oplevering leert je als architect erg veel. Niet alleen staat dan de tuin in volle bloei… je hoort ook de ervaringen van de bewoners over de keuzes die we in het ontwerp proces gezamenlijk gemaakt hebben, waardoor je de volgende keer andere… of juist dezelfde… keuzes kunt maken. 

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!