BNA Academie Biobased bouwen – Het project IEWAN uitgelegd door ecologische architect Michel Post

BLOG VAN MICHEL POST

De BNA Academie organiseert al geruime tijd webinars over Biobased bouwen en ik ben blij dat ik vandaag een bijdrage heb mogen leveren.

orio ontwerpen fotogalerie x

Atto Harsta van Aldus Bouwinnovatie belde me op met de vraag of ik iets wilde vertellen over IEWAN, het sociale huur appartementen gebouw van stro in Lent en over onze geometrische en biobased woning ‘Cathaya’ in Renkum. De tijd die ik had voor de presentatie was vrij kort, waardoor ik me moest beperken tot het project IEWAN, maar wat was het leuk om dit project toe te kunnen lichten aan mensen die echt interesse hebben om op een duurzame wijze te gaan ontwerpen.

orio cpo iewan testi

Zeker na de uitzending van Tegenlicht, afgelopen zondag, dat ging over ‘Wonen buiten de box‘ was dit item uiters actueel. De mensen van IEWAN hebben al bewezen dat het ook echt anders kan.

orio cpo iewanmichelmet

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Gebouwen van ORIO Architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie!

Bij ORIO architecten nodigen we je uit voor een exclusieve excursie op zaterdagochtend 29 juni 2024 naar drie unieke, duurzaam ontworpen woningen: De Groene Draak, De Aardetempel, en ’t Hart. Deze gebouwen, gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, stro en leem, combineren organische vormen met een sterke geometrische basis.

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!