De ‘Barn’ typologie van ORIO architecten krijgt wederom vorm in deze ecologische woning

BLOG VAN MICHEL POST

OOSTVOORNE – Binnen onze Exclusieve Eco Huizen hebben we 4 verschillende categorien: EARTH – BARN – LIVING – FLOWER.

In Oostvoorne zijn we momenteel bezig met het ontwerp van deze bijzonder BARN woning. De woning zal zowel op het gebied van techniek, als op het gebied van ecologie, duurzaam gebouwd worden. De woning wordt zo veel mogelijk gebouwd met ecologische en natuurljike materialen zoals hout, stro, wol en leem en zal geheel zelfvoorzienend worden.

De zijde van de woning die op de straat gericht is zal vrij gesloten worden, waarbij er een sterk contrast is tussen ‘licht en donker’. De zijde die op de tuin gericht is zal zo open mogelijk gemaakt worden, waarbij de tuin als het ware de woning in stroomt. Een licht schuin oplopend dak laat het licht in de winter ver de woning in komen, terwijl de overstekken zorgen voor voldoende schaduw in de zomer. Dit ontwerp laat goed zien dat er kracht kan liggen in eenvoud.

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!