Een Warme Kerstgroet en Vooruitblik op een Inspirerend Nieuw Jaar van ORIO Architecten!

BLOG VAN MICHEL POST

Beste vrienden, klanten en partners,

Namens het gehele team bij ORIO architecten willen we jullie van harte fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen!

Terwijl we terugkijken op een jaar vol uitdagingen en groei, zijn we dankbaar voor de inspirerende reis die we samen hebben gemaakt. Jullie steun en vertrouwen hebben ons geholpen om onze passie voor energetische en ecologische architectuur met een holistische visie te vervullen.

We koesteren de bijzondere momenten die we hebben gedeeld en kijken vol enthousiasme uit naar wat de toekomst in petto heeft. Het komende jaar belooft een canvas te zijn van nieuwe mogelijkheden, spannende ontwerpen en prachtige opdrachten.

Kerstkaart 2023

Bij ORIO architecten geloven we in de kracht van duurzame en doordachte architectuur. Onze toewijding aan het creëren van ruimtes die zowel esthetisch als milieuvriendelijk zijn, blijft onverminderd.

Laten we samen streven naar een wereld waarin schoonheid en duurzaamheid hand in hand gaan. We kijken ernaar uit om met jullie te bouwen aan een omgeving die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook een positieve impact heeft op onze planeet.

Mogen deze feestdagen gevuld zijn met warmte, vreugde en verbondenheid, en mogen we samen het nieuwe jaar ingaan met hernieuwde energie en creativiteit.

Bedankt voor een geweldig jaar, en we kijken uit naar nog veel meer prachtige momenten samen!

Met vriendelijke groet,

Het team van ORIO Architecten

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Gebouwen van ORIO Architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie!

Bij ORIO architecten nodigen we je uit voor een exclusieve excursie op zaterdagochtend 29 juni 2024 naar drie unieke, duurzaam ontworpen woningen: De Groene Draak, De Aardetempel, en ’t Hart. Deze gebouwen, gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, stro en leem, combineren organische vormen met een sterke geometrische basis.

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!