Navigeren door de ORIO architecten website is gemakkelijk, informatief en leuk

BLOG VAN MICHEL POST

Sinds 1 januari 2021 heeft ORIO architecten niet alleen een nieuwe huisstijl, ook de website is compleet vernieuwd en op een andere manier opgebouwd. ORIO architecten maakt ontwerpen voor Exclusieve Ecologische huizen, CPO projecten, Ecologische Utiliteits gebouwen en gestandaarde ontwerpen, genaamd Catalogus woningen.

Binnen de Exclusieve Eco Huizen is er een onderscheid gemaakt tussen de uiterlijke kenmerken van de woningen, dan wel door de achterliggende filosofie. Deze woningen hebben we onderverdeeld in Earth, Barn, Living en Flower. Earth huizen gaan op in de natuur, Barn huizen hebben een eenvoudige en eenduidige vorm, Living huizen zijn huizen die een organische vorm  hebben en Flower huizen hebben een sterke geometrische onderlegger. Voor meer informatie klik hier

Er is echter nog een onderverdeling aangebracht, namelijk op financieel gebied. Alle Exclusieve Eco Huizen die op de site terug te vinden zijn, maar ook woningen die hier nog niet op staan, hebben we onderveeld in 4 verschillende prijsklassen: bouwkosten tot 2 ton, van 2 tot 4 ton, van 4 tot 6 ton en 6 ton of hoger. Voor meer informatie klik hier

Let ook op de verschillende kleuren. Ook hier zit een logisch verhaal achter, maar dat vertellen we u graag tijdens een kennismakingsgesprek.

ORIO architecten, Natuurlijk voor U!

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!