ORIO architecten heeft vanaf 1 januari 2021 een nieuwe huisstijl

BLOG VAN MICHEL POST

Een nieuwe huisstijl… een nieuw logo… een nieuwe website… maar nog steeds met dezelfde boodschap!

 

Van diegene die ons al wat langer kennen is de meest gehoorde reactie “Huh… een nieuw logo… en een nieuwe website… maar die had je toch net verandert.”
Klopt!

Ongeveer 2 jaar geleden hebben we een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld gebaseerd op BioGeometry, waarbij iedere vorm en kleur een bepaalde energie uitstraalt. Het doel was destijds om een logo en huisstijl te creeren die niet alleen de 3 positieve energien, genaamd BG3, zouden uitstralen, maar die ook de boodschap mee zou geven dat wij niet een standaard architectenbureau zijn, maar een bureau dat met energie werkt en dat we proberen om een zo gezond energetische veld te creeren waar wij als mensen in floreren.

Dankzij deze verandering hebben we veel meer opdrachtgevers gekregen die bewust kiezen voor een “Energetische Architect” en die de waarde in zien van een ontwerp dat gemaakt is met bepaalde verhoudingen zoals de Gulden Snede, de Fibonacci reeks en de Flower of Life.

Het logo voelde echter een beetje gedateerd en ‘oudbollig’, terwijl wij juist van mening zijn dat onze architectuur helemaal van deze tijd is.
Sterker nog… onze architectuur heeft de toekomst!!!

Met deze realisatie hebben we Ankie van der Sluis van EVERYTISING de opdracht gegeven om de gehele huisstijl, inclusief website, in een nieuw jasje te steken. De website is momenteel voor 95% klaar en kan ondertussen ook al bezocht worden. In de loop der tijd zullen we de video’s en foto’s vervangen voor meer recentere opnames, maar we nodigen je van harte uit om nu al onze nieuwe site te bezoeken.

ORIO architecten, Natuurlijk voor u!

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!