ORIO architecten ontwerpt het mooiste huis van Lievingerveld

BLOG VAN MICHEL POST

BEILEN – Een bezoek aan het project Lievingerveld in Beilen, doet je denken aan een bezoek aan Almere Oosterwold: een broedplaats van vrije geesten die ieder hun eigen droomhuis realiseren.

In Lieveringerveld heeft ORIO architecten de droomwoning mogen ontwerpen voor Herman en Gaya. Ondersteund door bouwbedrijf Het Woud, heeft Herman hier de afgelopen 8 maanden gebouwd aan deze bijzondere ecologische woning, geisoleerd met strobalen en gebouwd volgens het Heilige Geometrie symbool: The Flower of Life.

Herman heeft zijn eigen klusbedrijf: Klussen met Herman en op zijn site is de bouw te volgen. Er moeten nog een paar kleine afwerkingen afgerond worden, maar binnenkort verhuizen ze naar hun woning en dan zal ook de tuin ingericht en opgeruimd worden.

Leuk detail is de houtmijt die trots in hun tuin staat…als knipoog naar de meer bekendere hooimijt.

 

 

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Land van Verbinding viert open dag

Land van Verbinding viert open dag

Het door ORIO architecten ontworpen ‘Land van Verbinding’ heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Iedereen is welkom om samen de verbinding met het land en Martijn en Veronique te leggen.

Bezoek Bouwbiologische woning in Eefde

Bezoek Bouwbiologische woning in Eefde

Deze woning laat goed zien dat een strak ontwerp, ook spannend en speels kan zijn… en het laat voelen dat een woning gebouwd met ecologische en bio-based bouwmaterialen, een fijn, maar vooral ook gezond binnenklimaat geeft. 

ORIO architecten – Natuurlijk voor u!

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!