ORIO architecten zoekt een Nederlands sprekende Bouwkundige tekenaar

BLOG VAN MICHEL POST

SOEST – Ben jij een technisch bouwkundig tekenaar en geinteresseeerd in ecologisch en duurzaam bouwen en wil je graag bijdragen aan een betere, schonere, maar vooral mooiere wereld, dan is deze oproep wellicht voor jou.

20190311 114607

ORIO architecten ontwerpt al jarenlang met veel aandacht en respect voor particulieren en groepen particulieren.
Ons motto “Innoveren doe je samen !” geldt ook voor onze onderlinge samenwerking, dus naast inzicht en kennis, zijn sociale eigenschappen belangrijk.

Voel je je aangesproken tot onze manier van werken en denk je dat je een echte versterking bent van ons team, dan nodigen we je uit om een brief met c.v. te sturen naar: Michel Post / info@orioarchitecten.nl.

Geef vooral aan waarom je specifiek bij ons wilt komen werken en wat jij zou kunnen bijdragen.

NB.
Gelukkig hebben veel mensen zowel ontwerp-kwaliteiten als teken-kwaliteiten in zich.
Op dit moment hebben wij vooral behoefte aan versterking qua teken-kwaliteit.

ORIO natuurlijk voor u

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Gebouwen van ORIO Architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie!

Bij ORIO architecten nodigen we je uit voor een exclusieve excursie op zaterdagochtend 29 juni 2024 naar drie unieke, duurzaam ontworpen woningen: De Groene Draak, De Aardetempel, en ’t Hart. Deze gebouwen, gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, stro en leem, combineren organische vormen met een sterke geometrische basis.

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!