Uitnodiging voor Excursie naar Villa De Zonnegroet en CPO Project Pentakel in Zeewolde

BLOG VAN MICHEL POST

ORIO architecten nodigt u uit voor een bijzondere excursie op 12 oktober 2024. We bezoeken de innovatieve en duurzame Villa De Zonnegroet, genomineerd voor de Nationale Houtbouwprijs, en het inspirerende CPO project Pentakel woningen.

DJI 0821

Villa De Zonnegroet is geisoleerd met kalkhennep en hennep isolatie en is afgewerkt met leem, riet, kalkstuc en accoya hout.
Dit zorgt voor een duurzame en ecologische bouwstijl en een gezond binnenklimaat. We krijgen de kans om deze unieke constructiemethoden van dichtbij te bekijken.

DJI 0839

Daarnaast brengen we een bezoek aan CPO Project Pentakel, waar we twee woningen zullen verkennen. Deze woningen hebben een dampopen HSB wandopbouw en zijn gebaseerd op de vijfhoek. De vijfhoek, of het pentagram, heeft diepe symbolische betekenis. Leonardo da Vinci gebruikte het pentagram als symbool voor de mens vanwege de harmonieuze proporties en symmetrie die het vertegenwoordigt. Het pentagram symboliseert perfectie, balans en de verbinding tussen de menselijke vorm en de universele principes van schoonheid en orde.

P1020098

Locatie: Zeewolde
Datum: 12 oktober 2024
Tijd: 10:00 – 12:00
Kosten: 20 euro

ORIO Flyer Excursie Zeewolde

Mis deze unieke kans niet om meer te leren over duurzame bouwmethoden en de diepere symboliek achter architectonisch ontwerp. We hopen jullie daar te zien!

Met vriendelijke groet,

Michel Post
ORIO architecten

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Gebouwen van ORIO Architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie!

Bij ORIO architecten nodigen we je uit voor een exclusieve excursie op zaterdagochtend 29 juni 2024 naar drie unieke, duurzaam ontworpen woningen: De Groene Draak, De Aardetempel, en ’t Hart. Deze gebouwen, gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, stro en leem, combineren organische vormen met een sterke geometrische basis.

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!