catalogus ONTWERPEN

orio logo trans menu goud

Wilt u een onder architectuur ontworpen, ecologische en gezonde woning, die energie neutraal en goed doordacht is, maar heeft u geen behoefte aan onzekerheden of een veelheid aan keuzes, dan is een Catalogus ontwerp wellicht iets voor u.

Voor mensen die een ecologische en gezonde woning willen en minder eisen stellen aan de exclusiviteit van hun woning, hebben wij een aantal standaard Catalogus ontwerpen gemaakt. Binnen een Catalogus ontwerp, zijn meerdere variaties qua oppervlak mogelijk; allen met een vaste afmeting en detailering. Een dergelijk Catalogus ontwerp vormt de basis voor verdere gesprekken, waarbij de woning op basis van uw wensen wordt geoptimaliseerd en ‘eigen’ wordt gemaakt.  Aan de hand van het uiteindelijke ontwerp en de locatie zal de constructie en het installatieconcept bepaald worden.

Voor meer uitleg over het proces, de mogelijkheden en de kosten, klik op de button hieronder.

orio logo witopat trans

CATALOGUS ONTWERPEN

 

Gezond wonen bereikbaar voor iedereen!

DRAGONFLY

De ‘Dragonfly’ kenmerkt zich door zijn logische en efficiente indeling, waarbij licht vanuit alle kanten naar binnen stroomt. Het is een compacte een eenvoudige woning. Niet te groot en gebouwd met ecologische bouwmaterialen. Efficient maar wel ruim en vooral licht en ruimtelijk. Door de licht oplopende daken aan de voor- en achterkant, krijg je het gevoel dat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn. Er zijn geen gangen en ruimtes vloeien op een natuurlijke manier in elkaar over…

orio catalog binnenk dragonflyb
orio catalog binnenk ladybugb

LADYBUG

De ‘Ladybug’ kenmerkt zich door zijn strakke vorm die zich richt op de zon. Het is een compacte een eenvoudige woning. Niet te groot en gebouwd met ecologische bouwmaterialen. Efficient maar wel ruim en vooral licht en ruimtelijk. Door het licht oplopende dak, krijg je het gevoel dat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn. Er zijn geen gangen en ruimtes vloeien op een natuurlijke manier in elkaar over. Aan de zijkant van de woning is een grote overdekte buitenruimte …

HUMMINGBIRD

De ‘Hummingbird’ is het broertje van de ‘Butterfly’ en verbind de buitenwereld met binnen. Door de grote glazen pui leef je buiten, terwijl de woonkamer en slaapkamers juist intiem en knus zijn. Het is een ruimtelijke en lichte woning met zo min mogelijk gangen en zoveel mogelijk leefruimte. De speelheid van de verschillende daken zorgt op een natuurlijke manier voor verschillende sferen in de woning. De woning heeft een duidelijke voorkant en achterkant en heeft daardoor 2 ‘gezichten’…

orio catalog binnenk hummingbirdb
orio catalog binnenk butterf

BUTTERFLY

De ‘Butterfly’ is het zusje van de ‘Hummingbird’ en verbindt de buitenwereld met binnen. Door de grote glazen pui leef je buiten, terwijl de woonkamer en slaapkamers juist intiem en knus zijn. Het is een ruimtelijke en lichte woning met zo min mogelijk gangen en zoveel mogelijk leefruimte. De speelheid van de verschillende daken zorgt op een natuurlijke manier voor verschillende sferen in de woning. De woning heeft een duidelijke voorkant en achterkant en heeft daardoor 2 ‘gezichten’. Gesloten richting de weg, het geluid en het verkeer en open richting de tuin, de warmte en de zon …

ORIO IN SAMENWERKING MET

Logo finnhouse 300x138 1

BIO-HOUSING

CIRCULAIR APARTMENTS
Deze appartementen gaan uit van een modulair, circulair en ecologisch bouwsysteem. Het ontwerp van de ‘Bio-Housing’ is vooral gericht op het verdichten van het bouwvolume om de ‘foodprint’ zo klein mogelijk te maken.

GEZAMENLIJKE DAKTUINEN
De woongebouwen hebben gezamenlijke tuinen op de daken. Dat versterkt de onderlinge verbondenheid en sociale contacten. Daarnaast draagt een groen dak bij aan de opname van CO2, en zorgt het dat de bovenste woningen minder snel opwarmen. De daken zijn zo namelijk voorzien van een extra isolerende groene dakbedekking.

orio catalog biohousingbb

MEER PROJECTEN

EXCLUSIEVE ECO HUIZEN

orio logo trans menu goud

Cpo projecten

orio logo trans menu goud

eco utiliteit

orio logo trans menu goud

Natuurlijk voor u!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen uw droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

mob home samenontwerpen

Pin It on Pinterest