Terugblik op de ORIO excursie ‘De Ottenburg’: Een Harmonieuze Samensmelting van Architectuur en Natuur

BLOG VAN MICHEL POST

SLIJK-EWIJK – Ik kijk met een voldaan gevoel terug op de buitengewone excursie naar De Ottenburg, die slechts een week geleden plaatsvond. Meer dan 40 enthousiaste mensen hebben deelgenomen aan deze verrijkende ervaring, en ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die aanwezig was.

IMG 20240129 WA0010
IMG 20240129 WA0004
IMG 20240127 WA0009

Het was werkelijk inspirerend om te zien hoe onze bezoekers zich lieten onderdompelen in de unieke architectonische pracht en duurzame visie van De Ottenburg.
De levendige gesprekken, de gedeelde bewondering voor het ontwerp en de nieuwsgierigheid naar het verhaal erachter hebben deze excursie tot een onvergetelijke gebeurtenis gemaakt.

IMG 20240127 WA0028

Een speciaal woord van dank aan het team dat De Ottenburg mogelijk heeft gemaakt: Eric Bossink (de gepassioneerde opdrachtgever), Rinus Roelofs (de geniale beeldend kunstenaar) en Arjan Habraken (met zijn constructeursteam van SID studio), waarvan Tom Godthelp aanwezig was.

Ik wil ook Eric en Allinda bedanken voor hun warme ontvangst en de tijd die ze hebben genomen om hun inzichten en ervaringen te delen. Het was bijzonder verrijkend om deelgenoot te zijn van de creatieve processen en de gedachtegang achter dit architectonisch meesterwerk.

IMG 20240129 WA0005

We hopen dat deze excursie niet alleen een educatieve ervaring was, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die aanwezig was. Het is geweldig om te zien hoe architectuur, natuur en duurzaamheid samenkomen en ons allen aansporen om bewuster en harmonieuzer met onze omgeving om te gaan.

Het boekje over De Ottenburg is nu te downloaden op de website van ORIO architecten: https://orioarchitecten.nl/downloads-info-orio/

Nogmaals dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze excursie. Laten we de inspiratie die we hebben opgedaan koesteren en samen streven naar een toekomst waarin architectuur en natuur hand in hand gaan.

 

Misschien ben je ook geïntresseerd in …

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Organisch Gevormde Gebouwen van ORIO architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie naar Almere Oosterwold!

Ontdek de Bijzondere Gebouwen van ORIO Architecten: Meld je aan voor onze Exclusieve Excursie!

Bij ORIO architecten nodigen we je uit voor een exclusieve excursie op zaterdagochtend 29 juni 2024 naar drie unieke, duurzaam ontworpen woningen: De Groene Draak, De Aardetempel, en ’t Hart. Deze gebouwen, gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, stro en leem, combineren organische vormen met een sterke geometrische basis.

Natuurlijk voor u!

Samen jouw droom waarmaken!

Ben je bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heb je een kavel of zicht op een kavel? En heb je behoefte aan een professional die je kan helpen om jullie plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Samen UW droom waarmaken!

Bent u bezig met verbouw of nieuwbouw plannen. Heeft u een kavel of zicht op een kavel? En hebt u behoefte aan een professional die u kan helpen om uw plannen verder vorm te geven?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!